Boek Digitale Fotografie 1 voor € 24,95 + € 4,00 verzendingskosten
(Inclusief zilveren lidmaatschap. In voorraad. )
 
 
Naam: Voornaam:
Straat: Nummer:
Postcode: Woonplaats:
Land:
E-mailadres:
Promotiecode:
 
 


Deze verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing voor alle bestellingen die online of per e-mail gebeuren. Iedere bestelling die op bovenvermelde wijze gebeurt impliceert de aanvaarding van deze verkoopsvoorwaarden.

Prijzen
Vermelde prijzen zijn inclusief 6% BTW en exclusief verzendingskosten voor het boek. De verzendingskosten bedragen € 4,00 voor verzendingen binnen Europa. Voor scholen zijn speciale prijzen mogelijk op basis van het aantal studenten. Neem daarvoor rechtstreeks contact met ons op via info@dfonline.be of gebruik het contactformulier.

Lidmaatschap
Het lidmaatschap is geldig voor een onbepaalde periode, met een minimum van 1 jaar na de besteldatum. Het lidmaatschap hoeft dus niet verlengd te worden. Leerkrachten die het boek denken te gebruiken kunnen een gratis lidmaatschap aanvragen via het contactformulier.

Verzakingsrecht
De klant heeft het recht ons mee te delen dat hij afziet van de aankoop van het boek, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 7 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het boek. Het boek wordt in geval van de uitoefening van het voormeld verzakingsrecht op kosten van de klant teruggezonden naar het adres:
iWitnessMedia, Kantwerkstraat 34, 9880 Aalter (België). Deze bepaling geldt echter niet voor het lidmaatschap. Voor klachten in verband met uw aankoop kan u eveneens terecht op bovenvermeld adres of via het contactformulier op deze website.

Privacy
Conform de wet van 8 december 1992 betreffende de verwerking van persoonsgegevens heeft de klant recht op informatie, op mededeling, op correctie en op verzet. Dit wil zeggen dat u steeds toegang heeft tot uw persoonlijke gegevens en deze op juistheid kan controleren en u onjuistheden i.v.m. uw persoonlijke gegevens steeds kan doen verbeteren. Hiertoe kan u schriftelijk contact opnemen met iWitnessMedia, Kantwerkstraat 34, 9880 Aalter (België). We verbinden er ons toe de best mogelijke veiligheidsmaatregelen te treffen om te voorkomen dat misbruik zou worden gemaakt door derden van de door u bekend gemaakte persoonlijke gegevens.Bekijk de achterkant van boek 1. Bekijk de cover van boek 1.
Bekijk de achterkant van boek 2. Bekijk de cover van boek 2.
   

Met zorg samengesteld.
We hebben veel zorg besteed aan de kwaliteit van onze boeken. De auteur heeft jaren leservaring in digitale fotografie binnen het volwassenenonderwijs. De suggesties van honderden cursisten werden ter harte genomen bij het schrijven van beide boeken.

Lees eerste thema's gratis
De eerste drie thema's in de rubriek 'Basiskennis' komen uit boek 1. De eerste twee thema's in de rubriek 'Speciale technieken' zijn integraal overgenomen uit boek 2. De teksten en foto's worden aangevuld met videofragmenten en foto's op deze website. Een unieke, leerrijke en vooral boeiende combinatie!

Toegang tot vele online extra's
In boek 1 vindt je een code voor een zilveren lidmaatschap. Hiermee kan je alle thema's uit de reeks Basiskennis online lezen, video's bekijken, door fotogalerijen bladeren en bestanden downloaden. In boek 2 vindt je een code voor een gouden lidmaatschap. Daarmee krijg je toegang tot alle thema's en extra's uit de reeks Speciale technieken.

Steeds actueel
Je lidmaatschap is onbeperkt geldig. Je kan dus steeds de nieuwste editie van onze boeken online bekijken. Eindelijk kan je een (computer)boek kopen dat niet veroudert!